HM LOGO png.png

”Anne-Mette er en af de kollegaer, som man aldrig glemmer. Hun har en helt unik personlighed, som altid brænder igennem – både hvad angår intelligens, effektivitet og humoristisk sans.”
Margit Suhr, HR Business Partner, Spies A/S

”Anne-Mette har været min HR-Partner igennem flere år, og har således været en vigtig sparringspartner i forhold til ledelse og personaleforhold. Anne-Mette er en dygtig og bredt favnende HR-specialist, som arbejder dynamisk og konstruktivt på alle niveauer i en organisation”.
David Elsass, Vice President, Consumer Market, Hi3G

"Anne-Mette is a highly motivated Human Resource Professional spanning from operational HR management to recruitment, and development of people and organizations at all levels. Through my years of working closely with Anne-Mette at Hi3G I have found her to be reflective,  straight forward and brutally honest, when providing me the invaluable advice and support I needed to run my business area successfully".
Jesper Bennike, Chief Executive Officer, OiSTER

"Anne-Mette er en skarp HR person med et stort hjerte. Hun er enestående god til at skabe et fortroligt rum uanset hvem hun taler med og er fantastisk til at balancere denne fortrolighed på en måde så alle kommer godt ud på den anden side – og meget gerne kommer tilbage. Dertil har Anne-Mette glimt i øjet og en dejlig sort humor".
Peter Kirk Nielsen, Vice President, HR, Hi3G

"Anne-Mette har været min medarbejder i 3 år, og har som HR Business Partner haft ansvar for en bred del af vores forretning, herunder både stabsfunktioner og salg.
Anne-Mette er altid lyttende og god til at tilpasse sig ledelsesniveau og problemstilling, og forstår således hvornår der er brug for sparring, coaching eller konkrete løsningsforslag.
Hendes faglighed, humor, og evne til at løse vanskelige udfordringer eller italesætte disse overfor ansvarlige ledere, har været et stort aktiv i forhold til vores HR-profil i forretningen".
Henrik Koch, Head of HR Business Partners, Training & Development, Hi3G

"Jeg har været så priviligeret at have Anne-Mette som min HR samarbejdspartner, i jagten på nye talenter til CRM afdelingen hos 3. Anne-Mette har ved hver rekruttering udvist den største professionalisme og sikret virksomhedens interesse for at finde den rigtige kandidat. Derudover har Anne-Mette evnet at gå den ekstra mil ved at give konstruktiv og brugbar feedback til kandidaterne på vejen. Hun er tydelig i sin kommunikation til såvel ledere og kommende medarbejdere, og så har hun en fantastisk personlighed, som man ikke kan andet end at holde af".
Tine Brix, CRM Manager, Hi3G